Aanmelden deel 2 regulier training- en wedstrijdprogramma 2024
 button aanmelden regulier programma
We vragen jullie nu aan te melden voor de periode vanaf de DYR tot aan de zomerstop.
Inmiddels zijn we al weer aangekomen bij de meivakantie. De tijd van het jaar dat het weer mooier weer wordt en jullie natuurlijk nog meer op het water willen zitten. Daarom kun je je nu al weer aan melden voor de tweede helft van het reguliere programma tot en met de zomervakantie. Hier zitten ook de evenementen tussen waarbij wij geregeld oud leden terug zien op de vereniging om toch een keertje mee te zeilen. Ook voor jullie dus even de moeite waard om te kijken! (ps. Eddy heeft nog 3 leen lasers voor als je je boot verkocht hebt). Hieronder volgt een overzicht van data en daaronder een beschrijving, met misschien wel als hoogte punt, een Zomerweek!
 
Aanmelden kan voor de volgende data:
18/19/20 mei - Combi Elburg / North Sea Regatta
25 mei - Training Muiderzand
26 mei - Training Muiderzand
1 jun - Training Muiderzand
2 jun - Training Muiderzand
8 jun - Training Muiderzand
9 jun - Training Muiderzand
15/16 jun - Downwind Training
22 jun - Training Muiderzand
23 jun - Training Muiderzand
29/30 jun 1/2/3 jul - Nieuwpoort week (BEL)
5/6/7 jul Zeeland Regatta
13/14 jul - CLUBKAMPIOENSCHAPPEN MUIDERZAND
15/16/17/18/19 jul - TIMS ZOMERWEEK
 
Het reguliere programma loopt van begin maart tot medio oktober met een zomervakantiestop.
Voor de zomerstop mogen 3 vooraf bepaalde reguliere data worden doorgegeven waarbij er niet getraind wordt en die dan niet gefactureerd worden. Data doorgeven voor de eerste trainingsdag in maart
Na de zomerstop mogen 2 vooraf bepaalde reguliere data worden doorgegeven waarbij er niet getraind wordt en die niet gefactureerd worden. Data doorgeven voor de eerste trainingsdag in augustus.

Alle andere dagen van het reguliere programma worden volledig afgenomen en gefactureerd.
 
Facultatieve dagen
Natuurlijk staan er ook weer een hoop facultatieve dagen, clinics en evenementen in het programma.
Alle facultatieve zeildagen van de zeilers worden bijgehouden. Als zeilers kiezen voor een begeleide facultatieve invulling als er ook een reguliere activiteit in de kalender staat, dan worden de desbetreffende zeildagen met elkaar verrekend.
Bij 6 zeilers of meer op een facultatief buitenevenement wordt gefaciliteerd met trainer/RIB tegen de standaardprijzen + eventuele evenementgebonden meerkosten.
Bij minder dan 6 zeilers op een facultatief buitenevenement, zal er vooraf overleg zijn over of en welke begeleiding gewenst is en vaststelling van de dagprijs.  
 
Combi Elburg/North Sea Regatta
Van een enkeling heb ik gehoord dat er interesse is in de North Sea Regatta. Het is een mooi evenement met stromend water op Scheveningen. Leuk als we voldoende animo kunnen vinden om die kant op te gaan. Anders raden wij aan om mee te doen aan de combi Elburg gezien daar niet direct een coach nodig is. Kamperen is vaak mogelijk op de haven wat het natuurlijk een hele leuke en gezellige combi maakt.
 
Downwind Training
De Downwind training wordt zoals gewoonlijk gevaren op de dag met de meest gunstige omstandigheden. Omdat wij afhankelijk zijn van de wind zal pas 4-3 dagen van te voren bekend worden op welke dag deze gevaren wordt. Houd daarom beide data vrij in de agenda. Op de andere dag kunnen we natuurlijk gewoon trainen op Muiderzand
 
Nieuwpoort week België
Een prachtig stukje water om is te varen met echt hoge golven (tot wel 5m!). Ook is dit het dichtstbijzijnde en daarmee het laagdrempeligste evenement die je kan varen in het buitenland. Wel aangeraden om snel in te schrijven want in de afgelopen jaren waren er te weinig deelnemers in de ILCA.
 
Zeeland Regatta
Een uit de hand gelopen combi vol met zeilen en plezier. Zelfs voor de broertjes en zusjes wordt het een en ander georganiseerd op de kant. Leuk evenement om de zomer mee in te luiden.
Clubkampioenschappen
Hiervoor zeil je bij Muiderzand. Overdag strijden tegen je teamgenoten op het water, traditie getrouw met een dag van geen wind wat toch steeds heeft geresulteerd in waterskiën. In de avond gezellig met zijn alle aan een goed georganiseerde BBQ door Eddy en de pappa/mamma wedstrijd om te bepalen wie de snelste ouder is (Ja ze gaan er niet onderuit komen!). Ook zoeken wij nog een wedstrijdleider, boeienboot, etc. Dus ook al heb je je boot verkocht, dan hoef je deze dag niet te missen!
 
Tim's Zomerweek
Als we alle ouders naar huis sturen van de clubkampioenschappen begint een enorm mooie week. Het hoofd van Tim zit namelijk vol met knots gekke, creatieve maar vooral leuke ideeën voor alternatieve trainingen. Denk hierbij aan zeilen midden in de nacht, Foilen/wakeboarden/tube, Match racen in een valk, Fay's sportsessies, Eddy's singing kitchen, en nog veel meer. We richten het in als een zeilkamp en er kan op de haven worden geslapen in tenten. Dus zorg er voor dat je geen herkansingen hebt want dit wil je niet missen!