Bij ons draait alles om de jeugdwedstrijdzeilsport, van de basis tot de top. We zorgen ervoor dat alles goed geregeld is: locatie, instructieruimtes, gym, RIB's en het zeilprogramma voor de zeilers. We werken altijd met gecertificeerde en ervaren trainers en maken in overleg met de zeilers, ouders en trainers steeds een specifiek training- en wedstrijdprogramma voor ieder team. Maar naast de sportieve prestatie, zorgen we er ook voor dat we alles met veel plezier doen!

Het opleidingstraject
 141206 logo zeilschool pantone  141206 logo vereniging pantone  141206 logo regatta center pantone
 pijl rcm website  pijl rcm website  
 Als je nog niet kan zeilen word je lid van de vereniging, en start je de opleiding bij onze zeilschool. Deze is voor kinderen van 8 tot 15 jaar.

Je volgt hier de trainingen Jeugdzeilen-I, Jeugdzeilen-II en de Basistraining wedstrijdzeilen  van het Nationaal Platform Jeugdwedstrijdzeilen (NPJ).

Als je deze certificaten hebt behaald, dan ga je de verdere opleiding in teamverband doen bij de vereniging.
Deze opleiding is op onze eigen locatie.
De verenigingsteams volgen naast de zeilopleidingcertificering en de NPJ wedstrijdtrainingen ook allemaal een wedstrijd-programma dat past bij het niveau van het team.

Dat kan een regionaal 'Combi' programma zijn of een landelijk selectieprogramma van de klassenorganisatie of een combinatie daarvan.

Als je al zeil-  en/of wedstrijdervaring hebt en in het bezit bent van (CWO) JZ-I en II, dan kijken we naar je niveau en kan je direct bij onze verenigingsteams aansluiten.

De jaarlijkse teamkosten zijn afhankelijk van het team-programma en het niveau de trainer.
De subtop en top van landelijke wedstrijdzeilers kunnen aansluiten bij de Regatta teams die bij ons Regatta Center trainen.

Deze hebben naast een nationaal programma ook een aantal internationale evenementen op het programma staan. Ook hier worden teamprogramma's op maat samengesteld.

Private teams en zeilers zijn bij het RCM van harte welkom om te komen trainen. Het RCM kan hierin naar behoefte faciliteren; het gebouw met instructieruimtes en gym, RIB's, trainers, boeien, portofoons, etc.
Kijk hier voor een uitleg en indicatie van de lidmaatschapskosten.
Of ga naar onze klassenprogramma's
 Meer informatie: 06 53 373 760 of mail 


facebook-icon
Onze RCM FB pagina