Logo Laser DAC RCM
button aanmelden
 
Laser radiaal
Even een paar uur uitwaaien en je kop
leegmaken op donderdagavond.

 
We starten weer eind april!

Voor wie
De Donderdag Avond Competitie is bedoeld voor zeilers vanaf 16 jaar, ouders, broers en zussen, ligplaatshouders van de Marina Muiderzand en iedereen van buiten die mee wil varen.
 
Ook als je nergens lid bent, dan ben je van harte welkom! Ligt er al een Laser of andere boot van jezelf, zoon of dochter op het jollenveld maak er dan leuk en efficiënt gebruik van en doe mee! Iedereen is welkom!.

Daghap - hoeft niet, maar is natuurlijk wel leuk en lekker -
We beginnen om 18:00 uur met een BBQ of daghap. Als je wil mee eten moet je even aanmelden via de Whatsppgroep en dat kan tot uiterlijk de donderdag van de wedstrijd tot 12:00 uur. Prijs van de daghap is € 17,50 p.p.

De wedstrijden
We leggen, afhankelijk van de weersomstandigheden, een up/downwind of een driekoekbaan uit. Startprocedure is simpel: 3 minuten, 2 minuten 1 minuut en start.
We zeilen iedere avond zo veel mogelijk korte potjes en er wordt verder geen klassement bijgehouden. Het gaat om sportief zeilen in sociaal verband.

Protesten worden alleen behandeld ingeval van schade. Voor de rest los je het op door je straf te nemen op het water of door arbitrage – voor een biertje - aan de bar van Eddy Chevalier of een daartoe geschikte persoon die door het Regatta Center Muiderzand is aangewezen.

Deelname aan de wedstrijdjes kost € 10,00 per avond, afrekenen aan de bar contant of PIN.

After-sail-Borrel in het ‘Het Palaver’ - hoeft niet, maar is natuurlijk wel gezellig -
Met een borrel en napraten in ‘Het Palaver’ van ons clubhuis kan tot circa 00:00 uur.

Meer info, contact Eddy Chevalier op 0653 373 760 of mail
facebook-icon
141206 logo regatta center pantone
141206 logo zeilschool pantone
 
Bord CWO erkend opleidingscentrum 300x300
141206 logo vereniging pantone